Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kaasfondue
  6. Paashaas brood &; dip met kaasfondue

Paashaas brood &; dip met kaasfondue

Door: emmikaasfondue

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-02-2019

Ingrediënten 6 personen


Voor het brood:
1 rond broodje
2 stokbroden
2 satéprikkers
2 zwarte olijvenplakjes
1 kaasrondje voor de neus
6 reepjes komkommer, voor de sprieten
400 g Emmi fondü

Om te dippen:
150 g kleine worteltjes
1 komkommer, in reepjes
100 g radijsjes, gewassen
100 g snoeptomaatjes


Paashaas brood & dip met kaasfondue
Paashaas brood & dip met kaasfondue

Zet met Pasen dit leuke Paashaas kaasfondue brood op tafel en dip met allerlei lekkere groenten in de gesmolten Emmi Kaas Fondü. Op deze manier lust iedereen groenten en het ziet er ook nog eens ontzettend gezellig uit op de brunchtafel. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe de Emmi fondü in een sauspannetje of fonduepan en laat smelten.
2. Maak ondertussen de paashaas door het kapje van het ronde broodje af te snijden en de binnenkant uit te hollen. Plaats twee uiteindes van de stokbroden boven het gezicht vast met satéprikkers en maak de pootjes van de overige twee kapjes van de stokbroden. Plaats dit op een grote plank.
3. Vul de broodkom met de Emmi fondü, maak oogjes van de twee olijvenplakjes, een neus van het kaasrondje en sprieten van komkommer.
4. Leg alles om te dippen om de Paashaas heen. En dippen maar!

Tags, , , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top