Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
Deze heerlijke kaasbroodjes met Emmi Fondü zijn makkelijk te maken en staan binnen 20 minuutjes op tafel. Je kunt deze klassieke kaasbroodjes met achterham maken, maar natuurlijk ook met andere ingrediënten.
Ingrediënten 10 personen
400 g Emmi fondü150 g achterham
10 plakjes bladerdeeg, ontdooid
1 ei
Benodigdheden
Bakplaat, bakpapier, kwastjeBereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier. Klop het ei los in een bakje.
3. Snijd de Emmi fondü in 10 gelijke rechthoekige stukken. Snijd de achterham in dunne flinters.
4. Vul alle plakjes bladerdeeg met een stukje Emmi fondü en een eetlepel achterham.
5. Klap ze om en maak dicht met een vork. Leg ze op de bakplaat en maak 3 inkepingen per broodje met een scherp mes. Smeer de broodjes in met het losgeklopte ei met een kwast.
6. Bak de broodjes in 20 minuten goudbruin.