1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kaasfondue
  5. Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

Door: emmikaasfondue

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-02-2019

Ingrediënten 10 personen


400 g Emmi fondü
150 g achterham
10 plakjes bladerdeeg, ontdooid
1 ei


Verder heb je nodig


Bakplaat, bakpapier, kwastje

Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham
Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

Deze heerlijke kaasbroodjes met Emmi Fondü zijn makkelijk te maken en staan binnen 20 minuutjes op tafel. Je kunt deze klassieke kaasbroodjes met achterham maken, maar natuurlijk ook met andere ingrediënten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier. Klop het ei los in een bakje.
3. Snijd de Emmi fondü in 10 gelijke rechthoekige stukken. Snijd de achterham in dunne flinters.
4. Vul alle plakjes bladerdeeg met een stukje Emmi fondü en een eetlepel achterham.
5. Klap ze om en maak dicht met een vork. Leg ze op de bakplaat en maak 3 inkepingen per broodje met een scherp mes. Smeer de broodjes in met het losgeklopte ei met een kwast.
6. Bak de broodjes in 20 minuten goudbruin.

Tags, ,



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top