Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-02-2019
  • Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

    Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

    Klassieke kaasbroodjes met kaasfondue en ham

Deze heerlijke kaasbroodjes met Emmi Fondü zijn makkelijk te maken en staan binnen 20 minuutjes op tafel. Je kunt deze klassieke kaasbroodjes met achterham maken, maar natuurlijk ook met andere ingrediënten.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
400 g Emmi fondü
150 g achterham
10 plakjes bladerdeeg, ontdooid
1 ei
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat, bakpapier, kwastje

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier. Klop het ei los in een bakje.
3. Snijd de Emmi fondü in 10 gelijke rechthoekige stukken. Snijd de achterham in dunne flinters.
4. Vul alle plakjes bladerdeeg met een stukje Emmi fondü en een eetlepel achterham.
5. Klap ze om en maak dicht met een vork. Leg ze op de bakplaat en maak 3 inkepingen per broodje met een scherp mes. Smeer de broodjes in met het losgeklopte ei met een kwast.
6. Bak de broodjes in 20 minuten goudbruin.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten