Kippenragout van Joke
- Europees, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Mijn vriendin Joke . Lekker en zo klaar
Ingrediënten 4 personen
KippendijtjesKippenbouillonblokjes
2 ons roomboter
Bloem
Ui
Knoflook 1 teentje
Champignon mag ook uit een potje
Zout peper en kerrie
Benodigdheden
Soeppannetje
Hapjespan
Garde
Bereidingswijze
Trek van de kippedijtjes met de blokjes bouillon . Kip fijn maken
In de hapjespan 2 ons roomboter laten smelten. Bloem erop uitje erbij (ong 3 min) en een mooie roux maken .afblussen met de bouillon en goed roeren .
Kip en knoflook erdoor scheppen. Champignons erbij en de kruiden. Kerrie niet vergeten
Eet ze
Bron
joke mijn vriendin
Serveertip
Lekker in een ragout bakje maar ook heerlijk met rijst en een frisse salade