1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Vegan romige Tandoori

Vegan romige Tandoori

Door: Chefdaniel

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-02-2019

Ingrediënten 4 personen


1 Ui
4 teentjes Knoflook
450 gram gebroken sperziebonen (Diepvries.)
1 Paprika

1 El Milde paprikapoeder
1 El Kerriepoeder
Citroen of limoensap
1 El Korianderpoeder (Ketoembar.)
1 El Komijnpoeder (Djintan.)
1 Tl Garam massala
1 Tl Geraspte gember of Djahe
2 pakjes Amandel room of rijst room
Basmati rijst


Verder heb je nodig


Koksmes
Snijpank
Knoflook pers
wok of pan


Zelf bedachte Tandoori.  Ideaal voor mensen met lactose intolerantie.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding
- Ontvellen knoflook en ui
- Groenten wassen en snijden

Bereiding:
- Kook de rijst zoals vermeld op verpakking
- Kook de bevroren sperziebonen ook zoals vermeld op verpakking
- Fruit de knoflook en ui
- Als je verse gember gebruikt voeg die nu toe
- Voeg de groenten
- Zeef de sperziebonen voordat je ze in de pan toevoegt, daarna in de pan toevoegen
- Voeg toe kruiden en specerijen
- Voeg toe de creme freche

Serveren met Basmati rijst

Tags, , ,

Serveertip

Noedels kan je in plaats van rijst eten.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Chefdaniel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top