1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Gefrituurde vis

Gefrituurde vis

  • Spaans, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-02-2019

Ingrediënten 6 personen


Tempurameel, toko
frituurolie
2 stuks pijlinkvissen, in ringetjes
300 gr. garnalen, groot, gepeld
12 stuks ansjovis, of kleine sardientjes, opengesneden


Gefrituurde vis
Gefrituurde vis

?

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tempurabeslag maken volgens gebruiksaanwijzing.
Olie verhitten tot ca. 180 C.
Vissoorten eerst door tempurabeslag halen en daarna in hete olie 2-3 min. frituren.
Serveer de gefrituurde vissoorten met knoflookmayonaise of met een kruidige groene mayonaise.

Bron

Tip culinair.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top