1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Poolse keuken
  5. Gevulde eieren
  6. Jajka faszerowany poolse gevulde eieren

Jajka faszerowany poolse gevulde eieren

  • Pools, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-2019

Ingrediënten 6 personen


6 grote eieren 10 min. gekookt , gepeld en gehalveert
200 gr. gekookte ham gesnippert
4 el. zachte kaas naturel
4 el sour creme
2 tl. mosterd naar keuze
zout en peper naar smaak
2 tl. verse dille
paneermeel
50 gr.ongezouten boter gesmolten


Verder heb je nodig


Oven , eigelijk moet het in een pan maar dat werkt voor geen meter
mengkom
mes


Jajka faszerowany poolse gevulde eieren
Jajka faszerowany poolse gevulde eieren

Lekker weer eens een eitje maar dan warm met een korstje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schep de eigelen uit het wit en meng met alles behalve de boter en het panneermeel
schep het mengsel weer terug in het eiwit en strijk glad met een mes
bestrooi ruim met paneer en bedruppel vervolgens met de boter.
zet even onder de gril tot licht bruin en krokant ( oven 220 C 3 min. )

Serveertip

Neem niet al te verse eieren die pellen een stuk lastiger.
schud even zacht de eitjes voor het koken, dan komt het eigeel mooi in het midden

Bron

The spruse



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top