1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spoom
  6. Spoom van witte port

Spoom van witte port

Door: ikkes

  • Nederlands, Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-02-2019

Ingrediënten 4 personen


125 gr. basterdsuiker
4.5 dl witte port
3 eetl. citroensap


Spoom van witte port
Spoom van witte port

Feestelijk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De suiker in 3 dl water verwarmen tot de suiker is opgelost.
Suikermengsel laten afkoelen en de port en citroensap erdoor roeren.
Mengsel in een ijslaatje schenken en in de diepvriezer in ca 4 uur laten bevriezen.
Mengsel elk uur met een vork doorscheppen.
Kleine ijsbolletjes in glazen scheppen en 1-1.5 dl witte port erover verdelen.
Garneren met reepje citroen.

Tags,

Bron

Tip culinair.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top