Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Italiaanse doperwtjes

Italiaanse doperwtjes

Door: ikkes

  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-02-2019

Ingrediënten 2 personen


300 gr. doperwten (diepvries)
1 snufje zout
2 eetl. pesto
4 eetl. slagroom
2 eetl. Parmezaanse kaas, geraspt


Verder heb je nodig


Magnetron

Tags

Italiaanse doperwtjes
Italiaanse doperwtjes

Heerlijke romige doperwtjes met geraspte Parmezaanse kaas.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de doperwten in een laagje kokend water met een snufje zout in ca. 5 minuten gaar.
Giet ze af.
Voeg de pesto en de slagroom toe en warm het geheel nog even door.
Schep de doperwten in een schaal en strooi de kaas erover.
Magnetron:
Leg de doperwten 5 min. in een bakje met koud water.
Doe ze (met aanhangend water) in een magnetronschaaltje.
Verwarm ze afgedekt 3-4 min. op vol vermogen.
Voeg de pesto en de slagroom toe en verwarm het geheel afgedekt, nog 30 sec. op vol vermogen.

Tags

Bron

Blad Menu



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top