1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met scampi in tomatenroomsaus

Pasta met scampi in tomatenroomsaus

Door: marcdepester

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-02-2019

Ingrediënten 4 personen


350 gr pasta
2 teentjes look, geperst
1 rode ui, fijngesnipperd
12 scampi
245 gr boursin
2 el tomatenpuree
3 dl lichte room
1 snuifje cayennepeper
peper
zout
bieslook


Pasta met scampi in tomatenroomsaus
Pasta met scampi in tomatenroomsaus

Lekkere pasta met een romige saus die super lekker smaakt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Kook de pasta al dente.
-Bak ondertussen de look en rode ui en scampi's in een pan tot deze goudkleurig zijn.
-Doe de boursin bij in de pan en laat deze smelten, doe er dan de tomatenpuree en room bij. Voeg indien nodig een scheutje water toe als de saus te dik is.
-Kruid met peper, zout en cayenne en meng de pasta onder de saus.
-Werk af met bieslook.

Tags

Bron

Njam



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top