Bresaola met truffelcrème

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Bresaola met truffelcrème

    Bresaola met truffelcrème

    Bresaola met truffelcrème

Makkelijke en lekkere starter voor een  Valentijnsdiner 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 g bressaola (Italiaans gerookt rundsvlees) in dunne plakjes
voor de truffelcrème:
100 g mascarpone
1 tl mayonaise
1 el gehakte bieslook
geschaafde truffel
voor de afwerking: rucola - parmezaan - balsamicocrème
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Roer alle ingrediënten voor de truffelcrème door elkaar.
-Leg de plakjes vlees op het bord en schep er wat van de truffelcrème op.
-Rol op en werk af met enkele blaadjes rucola, parmezaanschilfers en balsamicocrème.

Bron

njam

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Doorsturen

Home Recepten