1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Bresaola met truffelcrème

Bresaola met truffelcrème

Door: marcdepester

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-02-2019

Ingrediënten 2 personen


100 g bressaola (Italiaans gerookt rundsvlees) in dunne plakjes
voor de truffelcrème:
100 g mascarpone
1 tl mayonaise
1 el gehakte bieslook
geschaafde truffel
voor de afwerking: rucola - parmezaan - balsamicocrème


Bresaola met truffelcrème
Bresaola met truffelcrème

Makkelijke en lekkere starter voor een  Valentijnsdiner 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Roer alle ingrediënten voor de truffelcrème door elkaar.
-Leg de plakjes vlees op het bord en schep er wat van de truffelcrème op.
-Rol op en werk af met enkele blaadjes rucola, parmezaanschilfers en balsamicocrème.

Tags

Bron

Njam



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top