Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Freaks­ha­ke

Freaks­ha­ke

Door: marcdepester

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-02-2019

Ingrediënten 2 personen


2 el amaretto
250 g mascarpone
125 ml slagroom
1 el poedersuiker
1 espressostick
6 lange vingers
2 el mokkaboontjes
5 aardbeien
50 g slagroom in spuitbus


Verder heb je nodig


2 weckpotjes

Freaks­ha­ke
Freaks­ha­ke

Te veel calorieën en te veel suiker, maar te lekker om te laten staan. Dus áls je eens wilt zondigen: here is your guilty pleasure.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng de amaretto met de mascarpone.
-Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en espressostick.
-Spatel de mascarpone en geklopte slagroom voorzichtig door elkaar.
-Verdeel de helft over de potjes.
-Verkruimel " van de lange vingers en verdeel over het mascarponemengsel.
-Verdeel er achtereenvolgens de helft van de mokkaboontjes, de helft van de aardbeien en de rest van het mascarponemengsel over.
-Top af met een toef slagroom, de rest van de lange vingers, de rest van de mokkaboontjes en de rest van de aardbeien.
-Steek er rietjes in en serveer met lepels.

Tags

Serveertip

Variatietip:
Niet freaky genoeg? Besprenkel met chocoladesaus en steek er nog een karamelkoekje met chocolade in.

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top