Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Gerookte Beenham met Honing Tijmsaus

Gerookte Beenham met Honing Tijmsaus

Door: Smokekid

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-02-2019

Ingrediënten 4 personen


Rookhout of Smokechips Beuken, Kersen, Essen of Hickory
Beenham 500 tot 800 gram
paprika
kurkuma
gember
komijn
oregano
basilicum
Voor de honing tijmsaus; roomboter, vleesfond, honing en tijm


Verder heb je nodig


Schaal met deksel
schaaltje of bakje om kruiden te mengen
Kleine pan voor de saus
Smokekid en smokechips (rookhout of houtsnippers)


Een heerlijk gerecht waarbij je jouw gasten de zesde dimensie van smaak laat beleven. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Koop Beenham, boter en fond
Zet de ingrediënten, de schaal en de Smokekid klaar
Verwarm de oven voor op 180˚

Tags, , , , , ,

Serveertip

Heerlijk met Patatas Bravas



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Smokekid
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top