Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Ro­zij­nen­broods­and­wich met si­naas­ap­pel­ri­cot­ta

Ro­zij­nen­broods­and­wich met si­naas­ap­pel­ri­cot­ta

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-02-2019

Ingrediënten 4 personen


2 sinaasappels
50 g hazelnoten (grof gehakt)
½ bakje ricotta (verse kaas, a 250 g)
2 el honing
4 sneetjes rozijnenbrood
4 el sinaasappelmarmelade


Ro­zij­nen­broods­and­wich met si­naas­ap­pel­ri­cot­ta
Ro­zij­nen­broods­and­wich met si­naas­ap­pel­ri­cot­ta

Lazy Sunday, breng eens wat verandering in je ontbijt 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen.
-Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden.
- Plakken op keukenpapier laten uitlekken.
- In droge Koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren.
-In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren.
-Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.

Tags

Serveertip

Tip:
Vervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top