Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Mexicaanse kipsalade

Mexicaanse kipsalade

Door: ikkes

  • Mexicaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-02-2019

Ingrediënten 2 personen


1 eetl. olie
100 gr. kipgehakt
1 eetl. taco seasonmix
1 stuks sjalotje
0.5 krop ijsbergsla
1 stuks tomaat
6 stuks zwarte olijven
1.5 eetl. Mexicaanse tomatenketchup
25 gr. oude kaas, geraspt
0.5 zakje tacoschips


Tags

Mexicaanse kipsalade
Mexicaanse kipsalade

Kipsalade met tacokruiden.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiden:
Verhit de olie in een koekepan en bak het gehakt in ca. 5 min. rul.
Pel en snipper het sjalotje.
Snijd de sla in dunne reepjes.
Snijd de tomaat in stukjes en de olijven in plakjes.
Roer de ketchup door het gehakt.
Schep alle ingredienten, behalve de tortillachips door elkaar.
Bereiden:
Verdeel de salade over 2 bordjes en strooi er de tortillachips over.

Tags

Bron

Blad Menu



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top