Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Cruditees met knoflookdip

Cruditees met knoflookdip

Door: ikkes

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-02-2019

Ingrediënten 2 personen


1 theel. suiker
2 eetl. citroensap
1 snufje zout
1 snufje peper
mosterd
1 eetl. bieslook, fijngeknipt
2 teentjes knoflook
0.75 dl slagroom
6 stuks worteltjes
0.6 bosje radijs
1 stukje bloemkool
2 stengels bleekselderij
4 stuks bosuitjes


Tags

Cruditees met knoflookdip
Cruditees met knoflookdip

Knabbelwerk.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de suiker met het coitroensap, een snufje zout, een snuf peper, mosterd naar smaak en de bieslook.
Pers de knoflook erboven uit.
Roer de slagroom erdoor.
Maak de groenten schoon.
Verdeel de bloemkool in roosjes, snijd de bleekselderij in repen (ca. 10 cm. lang) en halveer de bosuitjes in de lengte.
Leg de groenten in een mandje of schaal.
Roer het sausje nogmaals door en verdeel het over 2 schaaltjes.
Dip de groenten aan tafel in het sausje.

Tags

Bron

Blad Menu



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top