1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Dutch vulcano

Dutch vulcano

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-02-2019

Ingrediënten 5 personen


1 kilo half om half gehakt
1 pak loempia vellen 40 stuks
4 rode pepers
1 gele peper
1 groene peper
2 uien
3 eetlepels sambal oelek
beetje vleeskruiden
knoflook
olijfolie
2 eieren
2 eetlepels bloem of eventueel meer


Verder heb je nodig


Keukenmachine
wok of andere hoge pan
grote snijplank


Ik heb het voor meerdere mensen gemaakt en met plezier

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de groente heel fijn (ik heb het met keukenmachine gedaan).
Doe een beetje olijfolie in hapjespan. Bak hier het gehakt met vleeskruiden rul bruin. Voeg dan de eieren toe met de groente en roer dit ook gaar. Voeg vervolgens de sambal en bloem erbij. Roer dit goed om tot het een soort pannenkoek lijkt. Zet vuur uit laat het een beetje afkoelen.
Vul de vellen net als bij de loempia's. Bestrijk de vellen met dichtplakken met water en bloem mengsel. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg ze in de oven op bakpapier wel goed bestrijken met olijfolie en bak ze in 15 minuten goudbruin. kan ook in frietpan gebakken worden

Tags



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wendy51


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wendy51
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top