Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pinzimonio

Pinzimonio

Door: ikkes

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-02-2019

Ingrediënten 4 personen


1 stuks rode paprika, in reepjes gesneden
1 stuks groene paprika, in reepjes gesneden
1 stuks gele paprika, in reepjes gesneden
1 stuks courgette, ongeschild in reepjes snijden
2 stuks venkelknollen, in plakjes gesneden
1 bosje radijs
3 eetl. extra vergine olijfolie
peper
zout


Tags

Pinzimonio
Pinzimonio

Een typisch Toscaans voorgerecht waarin olijfolie de hoofdrol speelt.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Groenten op een schaal leggen.
Olijfolie mengen met zout en peper en apart bij de groenten serveren.

Tags

Bron

Geen idee. Denk Tip culinair.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top