Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Soep­sten­gels met pijn­boom­pit­ten

Soep­sten­gels met pijn­boom­pit­ten

Door: marcdepester

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2019

Ingrediënten 10 personen


2 plakjes roomboterbladerdeeg ((pak 450 g, dievries), ontdooid)
1 eidooier
50 g pijnboompitten (grof gehakt)
50 g geraspte Parmezaanse kaas


Soep­sten­gels met pijn­boom­pit­ten
Soep­sten­gels met pijn­boom­pit­ten

Superlekkere verrassing bij de soep of bij de borrel.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200 ºC.
-Bestrijk de bladerdeegplakjes deeg aan 1 kant met de eidooier.
-Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten en kaas.
-Druk aan met de bolle kant van een lepel.
-Snijd elk plakje in 5 repen.
-Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal.
-Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. in de oven.
-Eet ze warm, lauw of koud.

Tip:
U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.

Tags

Serveertip

Je kan de stengels in de diepvries 3 maanden bewaren

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top