Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Kabeljauwhaasje met tomaat en Boursin Cuisine uit de oven

Kabeljauwhaasje met tomaat en Boursin Cuisine uit de oven

Door: Keukensloofje47

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-02-2019

Ingrediënten 2 personen


2 stuks kabeljauwhaasjes van 150-200 gram elk
3 tomaten
50 gr geraspte kaas
ruim 1/2 bakje boursin cuisine knoflook en fijne kruiden
peper en zout naar smaak
2 schijfjes citroen en 1 eetlepel gesnipperde bladpeterselie.


Verder heb je nodig


Ovenschotel, mes

Kabeljauwhaasje met tomaat en Boursin Cuisine uit de oven
Kabeljauwhaasje  met tomaat en Boursin Cuisine  uit de oven

Alweer een gerecht met boursin.....maar zo gemakkelijk en lekker. Wij zijn er hier dol op. Goed voor te bereiden even in de oven en smullen maar. Vanwege het lekkere vocht geef ik hier een gewone gekookte aardappel bij en een groene salade in een apart schaaltje. Smullen!!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Start met het voorverwarmen van je oven op 200 graden.
Was de tomaten, snij de tomaten door de helft , verwijder met een scherp mesje de zaadjes en snij de tomaten in stukjes.
Bestrooi de kabeljauwhaasjes met een beetje zout en peper en leg ze naast elkaar ineen licht ingevette de Ovenschaal. Smeer de Boursin Cuisine over de vis en strooi daarna ook de stukjes tomaat en de geraspte kaas er overheen.
De haasjes kunnen nu voor 20-25 minuten de oven in totdat het geheel deze mooi goudbruin korstje heeft. Strooi er dan een eetlepel gesnipperde bladpeterselie over en leg er een schijfje citroen bij.
Serveer de vis met gekookte of gebakken aardappeltjes en een frisse salade naar keuze.
Weer eens een andere variant van de vis. Heerlijk door de boursin en de tomaat.

Tags, ,

Serveertip

Gemakkelijk uit te breiden voor 4 personen.

Bron

Boursin.nl en Lekker en simpel. Eigen tekst en foto.Recept iets aangepast



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top