1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Saus
  6. Var­kens­reep­jes in pi­kan­te saus

Var­kens­reep­jes in pi­kan­te saus

Door: marcdepester

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2019

Ingrediënten 4 personen


3 cm verse gember
2 el traditionele olijfolie
300 g varkensreepjes
800 g Japanse wokgroente
8 el cayenne kruidensaus pikant
50 ml kraanwater
400 g verse mihoen
7½ g verse koriander
4 el gezouten cashewnoten


Var­kens­reep­jes in pi­kan­te saus
Var­kens­reep­jes in pi­kan­te saus

 Makkelijk  en snel gemaakt .  Spicy lekkerVarkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schil en rasp de gember.
-Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gember 1 min.
-Voeg de varkensreepjes toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.
-Voeg de Japanse wokgroente, cayenne kruidensaus en het water toe en roerbak alles nog 5 min.

-Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Snijd de koriander fijn.
-Hak de cashewnoten grof.

-Serveer de pittige varkensreepjes met de mihoen en bestrooi met de koriander en cashewnoten.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top