1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Gehaktballen met tomaten-parmezaansaus

Gehaktballen met tomaten-parmezaansaus

Door: jumbosupermarkten

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2019

Ingrediënten 4 personen


2 el olijfolie
8 gehaktballen kalf/rund (1 schaal)
400 ml tomatenblokjes (1 blik)
350 g fusilli (pasta)
75 g rucola melange
50 g Parmezaanse kaas
1 snufje peper


Gehaktballen met tomaten-parmezaansaus
Gehaktballen met tomaten-parmezaansaus

Zin in een lekker pastagerecht? Probeer dit recept voor gehaktballen met tomaten-parmezaansaus! Helemaal niet moeilijk om te maken. Extra pit? Vervang dan de Parmezaanse kaas door gorgonzola.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit in een Braadpan de olijfolie. Leg de gehaktballen in de pan en bak ze in 4 min rondom bruin. Schenk de tomatenblokjes erbij en breng tegen de kook aan.

2. Draai het vuur laag en stoof de gehaktballen in 20 min. gaar. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3. Hak de rucola grof en schep met 2/3 van de kaas door de tomatensaus. Breng op smaak met peper.

4. Verdeel de fusilli over 4 borden. Schep de gehaktballen met de tomaten-parmezaansaus erbij. Serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.

Tags, , , , , , , , ,

Serveertip

Extra pit? Vervang dan de Parmezaanse kaas door gorgonzola.

1466843

Bron

Jumbo



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top