1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Teriyakinoedels met spruiten en ei

Teriyakinoedels met spruiten en ei

Door: jumbosupermarkten

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-01-2019

Ingrediënten 4 personen


250 g woknoedels
350 g geschoonde spruiten
4 eieren
2 el zonnebloemolie
2 uien
1 rode paprika
200 ml woksaus teriyaki


Teriyakinoedels met spruiten en ei
Teriyakinoedels met spruiten en ei

Op zoek naar een vegetarisch wokgerecht? Probeer dit recept voor teriyakinoedels met spruiten en ei. Lekker om te bestrooien met geroosterde sesamzaadjes. Dit maak je binnen 20 klaar. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruiten in 6-8 min. beetgaar. Kook de eieren in 7 min. hard.

2. Verhit in een wok de olie. Fruit de ui 2 min. Voeg de paprika toe en bak nog 4 min.

3. Giet de noedels en spruiten af. Bak de spruiten op hoog vuur 3 min. met de ui en paprika mee. Voeg de noedels en woksaus toe en verwarm nog 2 min. Pel en halveer de eieren.

4. Verdeel de noedels over 4 kommen en leg er het ei op.

Tags, , , , , , , ,

Serveertip

Bestrooi met geroosterd sesamzaad.

1466753

Bron

Jumbo



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top