1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Carpaccio
  6. Stoofperen carpaccio (vega)

Stoofperen carpaccio (vega)

Door: ranfru

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-01-2019

Ingrediënten 4 personen


800 g stoofperen koelvers Ranfru

200 g zachte geitenkaas

150 g gemengde rucola salade

50 g pijnboompitjes geroosterd

1 bakje tuinkers

Balsamico dressing

zout en peper


Verder heb je nodig


Snijplank
Mes

Stoofperen carpaccio

stoofperen parten met geitenkaas, sla en balsamico dressing

stoofperen parten met geitenkaas, sla en balsamico dressing

Deze vegetarische carpaccio is heerlijk met geitenkaas, maar varieer gerust met een blauwader kaasje of een harde oude brokkelkaas.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de peren door de lengte, zodat je een mooie dunne plak krijgt.

Leg de plakjes stoofpeer op een bord en verbrokkel de geitenkaas hierover.

Maak de sla aan met de dressing, peper en zout en verdeel deze over de stoofperen.

Stooi nog wat pijnboompitjes over het gerecht en maak het af met wat takjes tuinkers.

Tags, , , , , , ,

Serveertip

Lekker als voorgerecht! Eetsmakelijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top