Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

  • Frans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

    Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

    Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden zijn heerlijk als bijgerecht, tapasgerecht of op de borrelplank. Met dit basisrecept kun je eindeloos variëren. De Emmi Fondü kaas zorgt voor de lekkerste cheesy borrelhapjes waar je niet vanaf kunt blijven.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
800 g champignons, schoon gemaakt
1 pak Emmi fondü
10 g verse peterselie, fijn gesneden
5 g verse tijm, van de takjes afgeritst
1 knoflookteen, fijn gesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verwijder de steeltjes uit de champignons. Leg de champignons in een Ovenschaal.
3. Snijd de Emmi fondü in blokjes en verdeel over de champignons.
4. Zet een el van de peterselie apart voor de garnering. Meng de peterselie met de tijm en de knoflook. Verdeel dit kruidenmengsel over de champignons. Zet de ovenschaal in de oven en bak de champignons ongeveer 20 minuten tot de kaas in de champignons gesmolten is.
5. Garneer met overige peterselie.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

emmikaasfondue avatar
emmikaasfondue

Doorsturen

Home Recepten