Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

  • Frans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-01-2019
  • Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

    Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

    Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden zijn heerlijk als bijgerecht, tapasgerecht of op de borrelplank. Met dit basisrecept kun je eindeloos variëren. De Emmi Fondü kaas zorgt voor de lekkerste cheesy borrelhapjes waar je niet vanaf kunt blijven.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
800 g champignons, schoon gemaakt
1 pak Emmi fondü
10 g verse peterselie, fijn gesneden
5 g verse tijm, van de takjes afgeritst
1 knoflookteen, fijn gesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verwijder de steeltjes uit de champignons. Leg de champignons in een Ovenschaal.
3. Snijd de Emmi fondü in blokjes en verdeel over de champignons.
4. Zet een el van de peterselie apart voor de garnering. Meng de peterselie met de tijm en de knoflook. Verdeel dit kruidenmengsel over de champignons. Zet de ovenschaal in de oven en bak de champignons ongeveer 20 minuten tot de kaas in de champignons gesmolten is.
5. Garneer met overige peterselie.

Laatste reacties

hans3333 avatar
hans3333 13-02-2019

dido , er zijn meer merken dan alleen deze en die zijn best te eten , dit recept is zo simpel dat het niet de bedoeling is dat je eerst uitgebreid kaasfondue gaat staan maken , het is erg lekker , probeer het eens , grt hans

didoroelofsen867 avatar
didoroelofsen867 13-02-2019

Je eet toch geen kaasfondue uit een pakje?Ik wil niemand beledigen, maar ajb, maak het zelf....

Msearchresult avatar
Msearchresult 28-01-2019

Super gerecht

Purrie avatar
Purrie 27-01-2019

O wat lijkt dit me lekker... ga het deze zomer eens maken. Dank voor dit recept!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten