Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Kaasfondue
  6. Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

Door: emmikaasfondue

  • Frans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-01-2019

Ingrediënten 8 personen


800 g champignons, schoon gemaakt
1 pak Emmi fondü
10 g verse peterselie, fijn gesneden
5 g verse tijm, van de takjes afgeritst
1 knoflookteen, fijn gesneden


Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden
Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden

Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden zijn heerlijk als bijgerecht, tapasgerecht of op de borrelplank. Met dit basisrecept kun je eindeloos variëren. De Emmi Fondü kaas zorgt voor de lekkerste cheesy borrelhapjes waar je niet vanaf kunt blijven.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verwijder de steeltjes uit de champignons. Leg de champignons in een Ovenschaal.
3. Snijd de Emmi fondü in blokjes en verdeel over de champignons.
4. Zet een el van de peterselie apart voor de garnering. Meng de peterselie met de tijm en de knoflook. Verdeel dit kruidenmengsel over de champignons. Zet de ovenschaal in de oven en bak de champignons ongeveer 20 minuten tot de kaas in de champignons gesmolten is.
5. Garneer met overige peterselie.

Tags, , , , ,



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top