1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Gehaktschotel Met Spercieboontjes (Montignac)

Gehaktschotel Met Spercieboontjes (Montignac)

  • Internationaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-07-1999

Ingrediënten 2 personen


300 g rundergehakt, 250 g spercieboontjes (5 min. geblancheerd, 1 el olijfolie, evt. 1 spaans pepertje (in ringetjes gesneden),
1 teen knoflook (fijngehakt), 1 grote ui (in stukjes), = gele paprika (in reepjes), 1 dl yoghurt, 1 el bonenkruid, peper, zout.


Verder heb je nodig


Verhit in de braadpan of wok de olie en bak daarin het gehakt kruimig. Voeg het pepertje, de knoflook, de ui en de paprika toe. Roer alles goed door elkaar en bak de ui glazig. Voeg de boontjes, de yoghurt en het bonenkruid toe en roer alles goed door elkaar. Dek het gerecht af en laat het nog ca. 10 min. op laag vuur stoven. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.


Dit hoofdgerecht heb ik gemaakt toen ik een tijdje de Montignac methode probeerde; lekker!

Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dittekop


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dittekop
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top