Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Buf­fa­lo wings met blu­e­chee­se­dip

Buf­fa­lo wings met blu­e­chee­se­dip

Door: marcdepester

  • Amerikaans, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-01-2019

Ingrediënten 4 personen


2 rode pepers
4 tenen knoflook
50 ml keukenstroop
6 el Amerikaanse barbecuesaus
2 el rodewijnazijn
2 el koolzaadolie
1 tl zout
1¼ kg kippenvleugels
6 el slasaus met zonnebloemolie
50 g Blue d'Auvergne blauwaderkaas 50+


Verder heb je nodig


Staafmixer
bakpapier
aluminiumfolie

Buf­fa­lo wings met blu­e­chee­se­dip
Buf­fa­lo wings met blu­e­chee­se­dip

Pittige Amerikaanse borrelschotel met een dip van kaas ! Super lekker ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 220 °C.
-Snijd de steeltjes van de rode pepers en halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken.
-Doe samen met de knoflook, stroop, barbecuesaus, azijn, olie en het zout in een hoge beker of kom en pureer met de staafmixer tot marinade. Breng op smaak met peper.
-Schep de kippenvleugels om met de marinade.
-Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
-Dek de bakplaat af met aluminiumfolie.
-Bak de kippenvleugels ca. 20 min. in het midden van de oven.
-Verwijder de folie, keer de vleugels en bak nog ca. 20 min.
-Meng ondertussen de slasaus en kaas.
-Breng op smaak met peper en bewaar afgedekt in de koelkast.

-Serveer de kippenvleugels met de bluecheesedip.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top