Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Thaise keuken
  5. " Ingewikkelde " gamba's met mangodip

" Ingewikkelde " gamba's met mangodip

Door: Keukensloofje47

  • Thais, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2019

Ingrediënten 4 personen


12 gekookte gamba's uit diepvries ontdooid met staart
12 peultjes
1 el mango chutney ( potje)
1/2 limoen in partjes ( voor erbij)
2 el mayonaise
1/2 tl Thaise currypasta
drupjes limoensap


Verder heb je nodig


Schaaltjes, pan cocktail prikkers

" Ingewikkelde " gamba's met mangodip

Een leuk ogend slank en apart hapje, dat goed voor te bereiden is. Mijn gasten waren er dol op .

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Blancheer de peultjes en wikkel een peultje om elke garnaal. ( Zie foto) Zet met een prikker vast.
Meng voor de dip de mayonaise , currypasta , enkele druppels limoensap, en de mangochutney goed door elkaar. Serveer de dip bij de garnalen en geef er partjes limoen bij.

Tags, , , ,

Bron

Uit het kookboek : " Eten met vrienden"



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top