Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Aziatische runder rolletjes

Aziatische runder rolletjes

Door: shigella

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-01-2019

Ingrediënten 2 personen


2 runderschnitzels
1 grote bosui of 2 kleintje lente-uitjes
1/3 komkommer
6 el hoisinsaus
2 el sojasaus
2 tl wasabi poeder (of pasta)


Voorbereiding
Voorbereiding
Eindresultaat
Eindresultaat

Je kunt hier heel veel op varieren. Dit is een simpele versie met lenteui en komkommer, maar anything is game.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Sla de runderschnitzels plat, liefst tot minder dan 5mm
- Voeg de hoisinsaus, sojasaus en wasabi poeder samen
- Snij de uitjes in de lengte in dunne reepjes
- Snij de komkommer in de lengte in lucifers
- Doe de uitjes door het grootste deel van de saus (hou 1 el achter)
- Snij de schnitzels 1x doormidden, je krijgt dus 4 lapjes
- Leg op elk lapje een kwart van de uitjes en een kwart van de komkommer
- Rol de lapjes op en smeer wat saus op de naad
- Bak de rolletjes : eerst 2 minuten met de naad naar beneden en dan 2 minuten andersom
- Deksel erop en nog 2 minuten stomen
- Deksel eraf en check of ze gaar zijn, smeer er nog een beetje saus over en klaar

Tags, ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shigella
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top