1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Pittige stamppot met spinazie, gebakken ui en kerrie

Pittige stamppot met spinazie, gebakken ui en kerrie

Door: jumbosupermarkten

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-01-2019

Ingrediënten 4 personen


1 kg voorgekookte stamppotaardappelen
3 el zonnebloemolie
300 g uienringen
1 el kerrie
400 g gewassen spinazie


Verder heb je nodig


Pureestamper

Pittige stamppot met spinazie, gebakken ui en kerrie
Pittige stamppot met spinazie, gebakken ui en kerrie

Deze supersnelle vegetarische stamppot met spinazie, gebakken ui en kerrie is lekker pittig. In 20 minuten zet je deze topper op tafel!
Niet vega, maar wel lekker: de kerrie vervangen door groene (Thaise) currypasta.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelen in 10?12 min. gaar.

2. Verhit intussen de olie in een wok of Hapjespan en bak de uienringen in 10 min. zacht.

3. Roer de kerrie door de uienringen.

4. Voeg als de aardappelen bijna gaar zijn de spinazie toe.

5. Roer de spinazie door de aardappelen en kook nog 3 min. Giet af, maar bewaar een beetje van het kookvocht.

6. Stamp de aardappelen en spinazie door elkaar.

7. Schep de uien door de stamppot en roer er eventueel wat kookvocht door.

Tags, , , ,

Serveertip

Niet vega, maar wel lekker: de kerrie vervangen door groene (Thaise) currypasta.

1466085

Bron

Jumbo



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top