Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

  • Wereld, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2019
  • Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

    Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

    Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

Deze Italiaanse panini met tomaat en mozzarella maak je binnen 15 minuten klaar. Een heerlijk lunchgerecht! De kappertjes en pesto geven de panini extra veel smaak. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

4 witte broodjes
4 el groene pesto
200 g tomaat
2 bollen mozzarella (125 g)
20 g kappertjes
50 g Parmezaanse kaas
20 g rucola

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 521,90 kcal
Koolhydraten 46,58 g
Eiwitten 26,81 g
Vetten 24,20 g
Benodigdheden
Contactgrill

Bereidingswijze

1. Snijd de ongebakken broodjes open. Besmeer beide helften dun met de pesto.

2. Beleg de broodjes met de tomaat en de mozzarella. Verdeel de kappertjes, de geraspte kaas en de rucola over de belegde broodjes en dek af met de bovenste helften van de broodjes.

3. Bak de panini in de contactgrill tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.

Bron

Jumbo

Serveertip

Maak met de rest van de rucola een salade en serveer bij de panini. De panini kunnen ook in de grillpan worden gebakken, keer ze halverwege en druk ze tijdens het bakken af en toe stevig aan.

1466065

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten