Italiaanse panini met tomaat en mozzarella
- Wereld, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
- Geplaatst op 10-01-2019
Deze Italiaanse panini met tomaat en mozzarella maak je binnen 15 minuten klaar. Een heerlijk lunchgerecht! De kappertjes en pesto geven de panini extra veel smaak.
Ingrediënten 4 personen
4 witte broodjes
4 el groene pesto
200 g tomaat
2 bollen mozzarella (125 g)
20 g kappertjes
50 g Parmezaanse kaas
20 g rucola
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 521,90 kcal |
Koolhydraten | 46,58 g |
Eiwitten | 26,81 g |
Vetten | 24,20 g |
Benodigdheden
ContactgrillBereidingswijze
1. Snijd de ongebakken broodjes open. Besmeer beide helften dun met de pesto.
2. Beleg de broodjes met de tomaat en de mozzarella. Verdeel de kappertjes, de geraspte kaas en de rucola over de belegde broodjes en dek af met de bovenste helften van de broodjes.
3. Bak de panini in de contactgrill tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.
Bron
Jumbo
Serveertip
Maak met de rest van de rucola een salade en serveer bij de panini. De panini kunnen ook in de grillpan worden gebakken, keer ze halverwege en druk ze tijdens het bakken af en toe stevig aan.
1466065
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties