1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

Door: jumbosupermarkten

  • Wereld, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2019

Ingrediënten 4 personen


4 witte broodjes
4 el groene pesto
200 g tomaat
2 bollen mozzarella (125 g)
20 g kappertjes
50 g Parmezaanse kaas
20 g rucola


Verder heb je nodig


Contactgrill

Italiaanse panini met tomaat en mozzarella
Italiaanse panini met tomaat en mozzarella

Deze Italiaanse panini met tomaat en mozzarella maak je binnen 15 minuten klaar. Een heerlijk lunchgerecht! De kappertjes en pesto geven de panini extra veel smaak. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de ongebakken broodjes open. Besmeer beide helften dun met de pesto.

2. Beleg de broodjes met de tomaat en de mozzarella. Verdeel de kappertjes, de geraspte kaas en de rucola over de belegde broodjes en dek af met de bovenste helften van de broodjes.

3. Bak de panini in de contactgrill tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.

Tags, , , , ,

Serveertip

Maak met de rest van de rucola een salade en serveer bij de panini. De panini kunnen ook in de grillpan worden gebakken, keer ze halverwege en druk ze tijdens het bakken af en toe stevig aan.

1466065

Bron

Jumbo



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top