Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. **GEROOSTERDE AARDAPPEL MET PITTIGE TOMATEN_-PAPRIKASAUS**

**GEROOSTERDE AARDAPPEL MET PITTIGE TOMATEN_-PAPRIKASAUS**

Door: harry_bijl

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-01-2019

Ingrediënten 2 personen


=500 gram vastkokende aardappelen, met
schil in partjes.
=400 gram gepelde tomaten (blik)
=2 tenen Knoflook
=200 gram geroosterde paprika in knoflook-,
marinade, in blokjes.
=1 tl. Tabasco


Verder heb je nodig


+OVEN+
+MET BAKPAPIER BEKLEDE BAKPLAAT+
+PAN MET DIKKE BODEM+


LEKKER PITTIG VOOR ERBIJ !
 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 200 gr.C.
Verdeel de aardappelpartjes over een met
bakpapier beklede bakplaat en schep om met
2 eetl.olijfolie, peper en zout.
Rooster in 40 minuten in het midden van de oven
goudbruin en gaar. Schep halverwege om.
2.Breng ondertussen de gepelde tomaten, knoflook
en geroosterde paprika in een pan met dikke bodem
aan de kook en laat 30 minuten zachtjes koken.
Duw met een houten lepel de tomaten stuk. Breng op
smaak met de tabasco,zout en eventueel peper.
Serveer de saus over de geroosterde aardappelpartjes
of als dip ernaast.

Tags

Bron

Dirk Supermarkten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top