Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Oven­scho­tel met sho­ar­ma &; ei

Oven­scho­tel met sho­ar­ma &; ei

Door: marcdepester

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-01-2019

Ingrediënten 4 personen


1 struik bleekselderij
1 el arachideolie
250 g varkens shoarmareepjes
1 el paprikapoeder
190 g gesneden jonge kaas
360 g kidneybonen in pot
360 g witte bonen in tomatensaus
4 eieren


Oven­scho­tel met sho­ar­ma &; ei
Oven­scho­tel met sho­ar­ma &; ei

Is dit jouw nieuwe guilty pleasure?

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
-Snijd de bleekselderij in boogjes van 1 cm breed.
-Verhit de olie in een Hapjespan en bak de shoarmareepjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprikapoeder en de bleekselderij toe en bak nog 5 min. Schep regelmatig om.
-Snijd de kaas in stukjes.
-Laat de kidneybonen uitlekken en voeg samen met 2/3 van de kaas en witte bonen in tomatensaus toe aan het vlees. Schep om.
-Schep alles in een ovenschaal.
-Maak met een lepel 4 kuiltjes in het bonenmengsel.
-Breek de eieren boven de kuiltjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel de rest van de kaas erover en bak de schotel ca. 15 min. in het midden van de oven.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top