Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Cherrytomaatjes met Boursin en Serranoham

Cherrytomaatjes met Boursin en Serranoham

Door: Keukensloofje47

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-01-2019

Ingrediënten 4 personen


12 cherry tomaatjes
12 dunne plakjes serranoham
2 el pijnboompitjes
1 pakje Boursin knoflook en fijne kruiden


Verder heb je nodig


Pan met dikke bodem. mes en snijplankje. Eventueel spuitzak.

Cherrytomaatjes met Boursin en Serranoham
Cherrytomaatjes met Boursin en Serranoham

Hier is iedereen , zelfs de kleinkinderen, dol op Boursin. Dit hapje oogt leuk, is zo gemaakt en iedereen, die ook van Boursin houdt , lust hier wel pap van. Lekker als borrelhapje, of als amuse voor een etentje.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat een Koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster de pompoenpitten. Neem ze uit de pan als ze geur gaan afgeven en laat ze op een bordje afkoelen.
Stap 2
Was de tomaatjes en snijd het bovenste kapje er van af. Wikkel om ieder tomaatje een plakje Serrano ham. Zet vast met een prikker.
Stap 3
Verdeel de Boursin roomkaas met een theelepel of spuit er de Boursin op de tomaatjes en garneer met de geroosterde pompoenpitten.

Tags, , ,

Serveertip

Boursin knoflook en fijne kruiden is er ook in de light variant en net zo lekker.

Bron

Boursin.nl en eigen foto.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top