Stromboli pizza

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Stromboli pizza

    Stromboli pizza

    Stromboli pizza

  • Stromboli pizza

    Stromboli pizza

    Stromboli pizza

  • Stromboli pizza

    Stromboli pizza

    Stromboli pizza

Gezien op internet.
opgerolde pizza zeg maar.
lekker te vullen met hetgeen je zelf lekker vindt.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Rol pizza deeg met potje saus
Vulling:
Gesneden uitje
Gesneden paprika
Klein gesneden plakjes salami
Klein gesneden plakjes ham
Plkjes gesneden champignons
Bol mozzerella
Beetje geraspte kaas
Beetje italiaanse kruiden
Beetje olijfolie met knoflook en evt wat kruiden.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven als op de verpakking van het pizzadeeg (180 uit mijn hoofd)
rol het deeg uit en smeer deze in met pizzasaus. Houd 1 lange kant van het deeg vrij.
Bestrooi de pizza met de ingredienten van de vulling.
Rol de pizza vanaf de lange kant op en " sluit" het deeg, zodat het er beetje uitziet als een brood.
Leg dit op de bakplaat met een bakppier.
Kwast het brood in met de knoflookolie.
Maak wat dwarse inkepingen met een mesje.
Laats in de oven voor ong 20 a 30 minuten.
Daarna in sneden snijden.

Bron

Youtube

Serveertip

Vulling kan varieren.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jansie75 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten