Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Gehakt
  6. Tortizza met feta en gehakt

Tortizza met feta en gehakt

Door: Keukensloofje47

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-01-2019

Ingrediënten 4 personen


8 middelgrote tortilla's ( volkoren)
250 gr gehakt naar keuze
1 flinke teen knoflook geperst
75 gr rucola
16 el tomatensaus
200 gr feta verkruimeld
6 tomaten in dunne plakjes
1 el olijfolie


Verder heb je nodig


Pannetje, oven , knoflookpers, Snijplank en mes

Tortizza met feta en gehakt

Gemakkelijk, snel en lekker.

Gemakkelijk, snel en lekker.

Deze tortilla... Pizza ? is snel gemaakt. Het is een combinatie van 2 namen aldus tortizza. Snel klaar en leg er maar op wat je lekker vindt. Ik heb deze tortizza enkele maanden geleden gemaakt. De foto was niet mooi en daarom heb ik de foto van Culy laten staan. Ik maakte er slechts 2 met uiteraard mi der ingrediënten, omdat we een stevige zelfgemaakte toomatensoep vooraf aten.
Dit gerecht staat zó op tafel als je eens geen zin hebt om te koken , of lang in de keuken te staan. Maak eventueel het gerecht compleet met een salade voor wat meer groente.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: tortizza's met feta en gehakt.
Verwarm je oven voor op 200 graden. Was en snijd ondertussen de tomaten in gelijke dunne plakken en pers een teentje knoflook uit.
Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de knoflook en het gehakt toe. Rul het gehakt in vijf à zes minuten bruin. Bestrijk elke tortilla met een eetlepel tomatensaus, twee à drie eetlepels gehakt en drie plakken tomaat.
Verwarm de belegde tortilla wraps drie à vier minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Verdeel de tortizza's over vier borden en verkruimel de feta erover. Garneer met rucola.

Tags, , ,

Bron

Culy.nl



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top