Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Europese keuken
  5. gevulde kipdij filet met mosterd en kaas

gevulde kipdij filet met mosterd en kaas

Door: hans3333

  • Europees, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-2019

Ingrediënten 4 personen


4 kipdij filets
125 gram mozzarella in kleine stukjes
50 gram oude cheddar geraspt
1 flinke el.mosterd met zaadjes
8 dunne plakjes bacon


Verder heb je nodig


Ovenschaal
oven
mes
mengkom

gevulde kipdij filet met mosterd en kaas
gevulde kipdij filet met mosterd en kaas

Kan iets zo simpels zo lekker zijn , of kan zoiets lekkers zo simpel zijn, het is maar net hoe je het bekijkt.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm je oven op 180 C vet een ovenschaaltje licht in
meng in een kom de kazen met de mosterd
snijdt de kippendijen in als een envelopje en vul met het kaas mengsel
draai per dij er nu 2 plakjes bacon om,
bak voor 20 a 25 min. draai halverwege even om .

Tags, ,

Serveertip

Ipv de bacon kun je het ook gewoon paneren

Bron

Bbc goodfood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top