
250 gr kleine champignons schoon in vieren
8 kerstomaatjes gehalveerd
200 gr hamlap in blokjes
450 gr krielaardappeltjes voorgekookt
2 tl tijm
350 gr snijbonen schoon en in schuine stukjes
1 el vloeibare boter of olie.
Stoofpan of wok kookpan, mes, snijplank
Lekker en gezond maaltje voor 2 personen. Dagelijks lekker.
1.Bestrooi het vlees met peper uit de molen. Verhit de Solo en bak de vleesblokjes mooi bruin.
2.Voeg de krieltjes toe en bak ze een paar minuten mee.
3.Voeg 200 ml water toe met de champignons en wat tijm en de 1/2 groentebouillonblok .Stoof het geheel in 10-15 minuten gaar. Warm de laatste paar minuten de tomaatjes mee.
4.Maak ondertussen de snijbonen schoon, was ze en snij ze schuin in stukjes. Kook ze beetgaar in 8-12 minuten , Giet ze af en roer ze door de stoofpot. Smakelijk.
Voedingscentrum eigen foto