#oosterse gourmet

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-07-1999

Een compleet gourmetmaal in Oosterse stijl

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Kleine gehaktballetjes van 150 gr. kippegehakt, 150 gr. rundvlees in reepjes, 8-12 gamba's, 150 gr. zalmfilet in stukjes, 250 gr. tahoe in plakjes, 150 gr. in sate marinade gemarineerd varkensvlees in reepjes, 1 ui in halve ringen, ca. 750 gr. groenten, een keuze uit: courgette, aubergine, champignons, rode, gele en groene paprika, prei en lente-uitjes (alles in plakjes/reepjes gesneden), 1 vleestomaat in plakken, 100 gr. jonge maiskolfjes, 2 of 3 eieren, zonnebloemolie, sambal, ketjap


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
gourmet-set

Voorbereiding

Doe alle ingredienten in schalen en zet ze op tafel. Roer in een kommetje de eieren los, hiervan worden kleine omeletjes gebakken.

Bereidingswijze

Per persoon: vet het pannetje in met de olie en bak naar eigen smaken steeds enkele ingredienten in het pannetje

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

kookboek_2 avatar
kookboek_2 31-03-2000

een harstikke leuk en lekker recept heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar kookboek 2

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten