Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Franse keuken
  5. Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes

Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes

Door: Keukensloofje47

  • Frans Amuse
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2018

Ingrediënten 4 personen


4 dessert lepels vijgenconfituur
2 plakjes Gandaham of Parmaham of Prosciutto
4 gedroogde abrikozen
verse geitenkaas
40 tal geroosterde pijnboompitjes
blaadjes rucola
balsamicocrème


Verder heb je nodig


Amuse glaasjes

Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes
Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes
Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes
Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes
Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes
Amuse met geitenkaas, Gandaham, abrikozen en pijnboompitjes

Ga ik met Kerstmis maken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Schep een koffielepeltje vijgenconfituur onderaan in de glaasjes.
2.Verdeel hierover in laagjes de verkruimelde geitenkaas, flinterdunne reepjes Gandaham, enkele geroosterde pijnboompitjes, de abrikozen in blokjes en de rucolablaadjes in stukjes gescheurd.
3.Werk af met een streepje balsamicocrème

Tags, , , ,

Serveertip

Dit gerechtje lijkt me makkelijk te maken en ook eenvoudig aan te passen voor meerdere personen.

Bron

Hap en Tap Culy .nl en Caroline Brouwer



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top