Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Borrelbrood Kaas

Borrelbrood Kaas

Door: Keukensloofje47

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-12-2018

Ingrediënten 10 personen


2 blikjes Petits Pains White
1 teen knoflook geperst
150 gr geraspte kaas
30 gr Parmezaanse kaas geraspt
1 eitje
5 gr gesnipperde basilicum
5 gr gesnipperde platte peterselie


Verder heb je nodig


Oven

Borrelbrood Kaas
Borrelbrood Kaas

Dit borrelbrood was een onderdeel van een verjaardagsbuffet. In een mum van tijd foetsie....

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 180 graden.
2.Open de verpakking en haal de bolletjes deeg uit de blikjes. Snijd elk bolletje in 2 stukken.
3.Pel en pers de knoflook en hak de peterselie en de basilicum fijn. Kluts het ei en roer de knoflook, de peterselie en de basilicum erdoor.
4.Druk de bolletjes deeg een beetje plat en leg in het midden wat geraspte kaas. Vouw het deeg om de kaas zodat het deeg rondom is afgesloten. Herhaal deze stap tot alle deegbolletjes gevuld zijn. Leg de bolletjes speels op een met bakpapier beklede springvorm.
5.Bestrijk de deegbolletjes met het ei-kruidenmengsel.
6.Rasp de Parmezaanse kaas over het brood en bak het borrelbrood in 25 tot 30 minuten goudbruin en gaar. Enjoy!


Tags

Serveertip

Dit breekbrood is super makkelijk om te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Ook heerlijk bij een soepje! Experimenteer met soorten kaas en kruiden.

Bron

Danerolles eigen foto



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top