Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Varkenshaas
  6. Italiaanse varkenshaas

Italiaanse varkenshaas

Door: jhcv

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-12-2018

Ingrediënten 2 personen


1 grote varkenshaas
1 bol mozzarella
100 gr zongedroogde tomaatjes
1 eetlepel groene pesto
handje pijnboompitten
olijfolie
zout
peper



.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
2. Snijd de mozzarella in blokjes en hak de zongedroogde tomaatjes grof.
3. Meng de mozzarella en zongedroogde tomaatjes met de groene pesto.
4. Breng op smaak met zout en peper.
5. Snijd de varkenshaas in over de lengte en vouw hem open.
6. Wrijf het vlees in met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper.
7. Verwarm een grillpan en gril de varkenshaas ongeveer 4 minuten op de opengesneden kant.
8. Draai het vlees om en schep er het mozzarella mengsel op.
9. Bestrooi met de pijnboompitten en grill nog ongeveer 5-6 minuten.

Tags, , , ,

Bron

Foodies



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top