Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Couscous
  6. Lamsvlees voor Couscous

Lamsvlees voor Couscous

Door: FamilieRanselaar

  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 05-12-2018

Ingrediënten 6 personen


Ruim kilo lamsnek
Couscous kruiden
Knoflook
Bouillion
Ui, winterpeen


Verder heb je nodig


Hoge drukpan

Tags


Beetje testen welk soort lamsvlees het beste werkt. Lamsnek heeft bot.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stukken lam kruiden met couscouskruiden, knoflook, peper, zout. Laten intrekken voor minimaal 1 uur.
Stukken vlees aanbraden. Uien en peen aanbraden. Tomatenpuree toevoegen met wat olijfolie.
Lam weer in de pan, beetje aanbraden met mengsel.
200 ml bouillon toevoegen. Onder druk 40 minuten stomen.
Daarna abrikozen toevoegen. Af laten koelen. Voor het serveren opwarmen.

Tags



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van FamilieRanselaar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top