Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Paddenstoelen in brickdeeg

Paddenstoelen in brickdeeg

Door: marcdepester

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-12-2018

Lekker als voor-of als hoofdgerecht

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


250 g verse paddenstoelen
100 g cantharellen
4 brickvellen
verse koriander (of peterselie)
2 knoflook teentjes
4 eieren
1 el boterl
olie
peper
zout



Bereidingswijze

-Borstel de paddenstoelen en de cantharellen schoon. Snij ze in stukken.
-Stoof ze gaar in een klontje boter, samen met de gesnipperde knoflook en de gehakte koriander of peterselie.
-Laat afkoelen.
- Schep de afgekoelde paddenstoelen op de brickvellen en maak er nestjes van. Breek voorzichtig een ei in elk nestje en vouw pakjes van het brickdeeg.
- Verhit een bodempje olie in een pan. Bak de brickpakketjes langs beide kanten in enkele minuten goudbruin (de dooiers moeten lopend blijven).

Serveer meteen.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top