Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zwitserse keuken
  5. Alpenballetjes

Alpenballetjes

Door: marcdepester

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-12-2018

Ingrediënten 4 personen


Gehakt 250 g
1 sjalot (fijngesnipperd)
gruyère kaas



Doe eens origineel met Uw fondue en serveer Uw gasten heerlijke Alpenballetjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Meng het gehakt met de sjalot. Maak er balletjes van en verstop in het midden een blokje gruyère.
2 Doe in de fondue.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top