Wentelteefjes van brioche

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-12-2018
  • Wentelteefjes van brioche

    Wentelteefjes van brioche

    Wentelteefjes van brioche

Wentelteefjes van brioche gemaakt is precies wat je nodig hebt in het weekend al ontbijt, lunch of brunch! Het brood is zachter en zoeter wat de wentelteefjes nog lekkerder maakt. Met een dot slagroom(zonder suiker) en wat vers fruit zoals aarbeien en frambozen heb je een heerlijk fris element er bij. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Brioche brood
3 grote eieren
175 ml melk
1 tl vanille extract
snuf kaneel
50 gram suiker

optioneel: poedersuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan
kom
garde
spatel

Bereidingswijze

1. Snijd de brioche in dikke plakken a 2,5 cm. Meng de eieren, melk en vanille extract. Voeg de suiker en kaneel toe. Meng tot de suiker is opgelost.
2. Verhit een pan op medium vuur. Wanneer de pan heet is een beetje boter in de pan.
3. Dompel het brood onder in het melk mengsel maar zorg er voor dat het niet doordrenkt is. Bak het 1 a 2 minuten per zijde.
4. Haal uit de pan, leg op een bord en serveer met poedersuiker of wat fruit.

Eet smakelijk!

Serveertip

Een dot slagroom en aardbeien smaken super lekker bij wentelteefjes!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten