1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Wentelteefjes van brioche

Wentelteefjes van brioche

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-12-2018

Ingrediënten 2 personen


Brioche brood
3 grote eieren
175 ml melk
1 tl vanille extract
snuf kaneel
50 gram suiker

optioneel: poedersuiker


Verder heb je nodig


Pan
kom
garde
spatel


Wentelteefjes van brioche
Wentelteefjes van brioche

Wentelteefjes van brioche gemaakt is precies wat je nodig hebt in het weekend al ontbijt, lunch of brunch! Het brood is zachter en zoeter wat de wentelteefjes nog lekkerder maakt. Met een dot slagroom(zonder suiker) en wat vers fruit zoals aarbeien en frambozen heb je een heerlijk fris element er bij. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de brioche in dikke plakken a 2,5 cm. Meng de eieren, melk en vanille extract. Voeg de suiker en kaneel toe. Meng tot de suiker is opgelost.
2. Verhit een pan op medium vuur. Wanneer de pan heet is een beetje boter in de pan.
3. Dompel het brood onder in het melk mengsel maar zorg er voor dat het niet doordrenkt is. Bak het 1 a 2 minuten per zijde.
4. Haal uit de pan, leg op een bord en serveer met poedersuiker of wat fruit.

Eet smakelijk!

Serveertip

Een dot slagroom en aardbeien smaken super lekker bij wentelteefjes!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Ninkatb


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Ninkatb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top