1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Tapenade
  5. Tapenade met gegrilde paprika

Tapenade met gegrilde paprika

  • Wereld, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2018

Ingrediënten 4 personen


3 el zwarte olijven
3 gegrilde paprika's uit pot
1 teentje knoflook, gepeld
1 el kappertjes
1 el pijnboompitten
1 el citroensap
versgemalen peper en zout
2 el olijfolie


Verder heb je nodig


Staafmixer en mengkom


Tapenade met gegrilde paprika
Tapenade met gegrilde paprika

Tapenade hoort bij de borrel! Deze tapenade met gegrilde paprika is mijn favoriet. De smaak is super lekker en weer anders dan de tapenade met zongedroogde tomaat. Ik hoor graag wat je ervan vindt! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe alle ingrediënten in de mengkom.
2. Meng glad met de staafmixer.
3. Proef de tapenade en breng naar smaak op smaak met versgemalen peper en zout.
4. Serveer met stokbrood of Turks brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top